Tallers

Curs de Consciència Corporal

Una bona relació amb el nostre cos és fonamental per tenir una òptima relació amb nosaltres mateixos.

El cos físic és un gran missatger de les nostres emocions i dels nostres pensaments. Si volem realitzar canvis a aquest nivells, ho podem aconseguir a través de prendre consciència de la postura corporal, de la respiració, de la manera de  moure’ns. En aquest taller, aprendràs a escoltar, sentir i atendre el teu cos, a través de diferents dinàmiques de Consciència i expressió corporal.

Pendent de noves dates, gràcies.

Està format per 4 mòduls teòrics i pràctics:

  • En el mòdul 1: aprendrem a saber com funciona el nostre cos a través del coneixement anatòmic i funcional.
  • En el mòdul 2: descobriràs com funciona la psicomotricitat des del naixement fins al dia d’avui, i com ens condiciona en la postura actual.
  • En el mòdul 3: aprendràs consciència de la respiració, la gran aliada per aprendre a relaxar-nos i corregir la postura.
  • En el mòdul 4: connectarem el cos amb les diferents emocions, descobriràs on es situa cada emoció i com podem alliberar-les. Incloem exercicis per connectar amb el cos energètic, a través de la nostra energia masculina i femenina, i l’amor incodicional.

Cristina Catalan Sayas

Fisioterapeuta col·legiada 4066 i osteòpata DO, especialitzada en pediatria.

Vaig començar en el món de la consciència corporal des de ben petita amb 7 anys quan un dia vaig anar a la meva primera classe de dansa, i des de llavors vaig saber que la dansa sempre formaria part de la meva vida. Gràcies a ella vaig sentir que el cos tenia infinitat de possibilitats de parlar i de mostrar les emocions, i finalment gràcies a la meva professió vaig posar nom i consciència a tot el meu cos.