Classes dirigides

Dilluns

Pilates

18:30 a 19:30 h

Training Criscat

19:45 a 20:45 h

Dimarts

Ioga Hata

18:00 a 19:25 h

Ioga Hata

19:35 a 21:00 h

Dimecres

Hipos

18:45 a 19:45 h

Hipos

20:00 a 21:00 h

Dijous

Ioga pre-part

17:00 a 18:00 h

Ioga Kundalini

19:00 a 20:00 h

Divendres

Pilates

17:15 a 18:15

Pilates

18:30 a 19:30

Descobreix els nostres cursos i classes

A criscat creiem en la importancia de mantenir i treballar el bienestar físic i mental, és per això que comptem amb un horari setmanal de classes dirigides on podràs podràs descobrir disciplines com el ioga, el pilates o els hipopressius, o provar el training criscat, creat pel nostre equip per recuperar l’extensió global del cos millorant la qualitat física, resistencia i flexibilitat.

A més podràs realitzar el nostre curs de consciència corporal i millorar la teva relació amb el teu cos.

CLASSES DIRIGIDES

Ioga

El ioga hata és la branca física de la tradició ioguica que es focalitza en el enfortiment del cos i de la ment. A través de les diferents seqüències d’asanes (postures) arribant a una sensació de salut i vitalitat en el nostre cos que comporta al mateix temps una millora apreciable en la nostre condició mental, aconseguint una sensació general de benestar.

El kundalini ioga és una branca del ioga que combina respiracions, amb asanes estàtiques i dinàmiques, cants de mantres i meditacions, treballant en profunditat el sistema nerviós i glandular. A L’enfortiment del cos es suma un important treball emocional i espiritual que ens permet augmentar la consciencia del nostre propi ser, facilitant una visió més profunda i trascendent de la nostra existència.

Hipopressius Criscat

El fundador del concepte hipopressiu i primer impulsor d’aquestes tècniques va ser el doctor belga Marcel Caufriez, que als anys 80, al nord d’Europa, les va utilitzar per a la rehabilitació del sòl pelvià en la terаpia postpart. Actualment és un mètode que estа centrat en reduir la pressió intraabdominal.

Millores en la postura, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària o revitalització de les funcions sexuals, augmenten el to muscular, augmenten el rendiment esportiu, milloren la funcio respiratòria, prevenen les hèrnies i solucionen les caigudes dels òrgans interns.

Són exercicis estàtics o en moviment.. En executar-los es provoca una contracció voluntària dels serrats majors i dels músculs elevadors de la caixa toràcica. A més de facilitar l’acció hipopressiva, exerciten al màxim les possibilitats articulars..

No només realitzem exercicis hipopressius en aquesta classe, si no que aprofitem per fer una mica de training criscat. És un entrenament natural en el que utilitzem el nostre propi cos com a pes, per realitzar un treball aeròbic i tonificar els nostres músculs sense necessitat de sobrecarregar-se.

Pilates

La disciplina del Pilates fou creada pel Sr. Joseph Pilates (1880-1967) a través de l’art de la Contrologia “ment per controlar el cos”

El pilates és un mètode per tonificar i estirar la musculatura, creant una consciencia corporal i una postura correcte. Es realitza des del centre del nostre cos. I serveix per obtenir una adequada alineació amb la columna i equilibri muscular, amb l’objectiu prioritari de tenir una bona salut corporal i integral. Es realitza al terra o amb màquines, amb o sense material (bandes elàstiques, fitball, arc màgic, pilota). Es basa en la qualitat de les repeticions, no en la quantitat. Està dirigit a totes les edats amb o sense patologia.

Training Criscat

Aquesta disciplina és molt personal del centre criscat, ha sigut creada per recuperar l’extensió global del cos amb exercicis que contraresten els efectes del sedententarisme i els mals hàbits posturals.

És es un entrenament global on combinem exercicis aeròbics i de força per tonificar el nostre cos; tot fent ús de diferents materials funcionals que aporten varietat i dinamisme a l’entrenament.

Els beneficis més importants són millorar la qualitat física, força, resistència i flexibilitat, millorar la potencia, treball cardiovascular, reduir el percentatge de greix corporal, millorar la força i modelar, tonificar els músculs, i tot això et farà sentir més fort i segur.

Preparació al Part amb Ioga i Teràpia Física

La preparació al part és una etapa idònia per a la prevenció de seqüeles posturals, àlgiques o d’altres tan importants com les disfuncions del sòl pelvià  La maternitat és un pas clau en la vida de la dona. Hem de tenir en compte la preparació  fósica de la dona per aconseguir un comportament seré i eficaç en el moment del part.

A les classes de ioga pre-part adaptem la tècnica de ioga a les necessitats específiques de la dona durant l’embarаs, un moment de transició que comporta canvis físics i emocionals. Així, a través de diferents postures i tècniques de respiració, aprenem a alinear-nos, moure’ns i relaxar-nos de manera adequada, disminuint les molèsties i tensions que poden aparèixer durant aquesta etapa. Al mateix temps treballem de manera conscient la connexió amb el nostre bebé, profunditzant l’experiència i el plaer que representa gestar una vida.

A les classes de terаpia física et preparem per integrar les diverses possibilitats en el moment dels espoderaments (pujos) per aconseguir que es realitzin com un acte natural i reflex. Això ho aconseguim a partir de treballar la respiració i la pelvis.